ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ στην έκθεση φωτογραφίας του «ΚΛΙΚ – ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΟ!»

Το 1ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου συμμετείχε στην έκθεση φωτογραφίας του “Κλικ – προστάτευσέ το!”, του περιφερειακού δικτύου περιβαλλοντικής εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης με 3 πόστερς με τα ακόλουθα θέματα: “Οι υδροβιότοποι”, “Οι πρόσφυγες στη Θεσσαλονίκη” και “Το δικαίωμα στην ανθρώπινη ζωή”. Όλα τα πόστερς μας κέρδισαν τιμητικούς επαίνους, ενώ το πόστερ με θέμα “Το δικαίωμα στην ανθρώπινη ζωή” ξεχώρισε ως το καλύτερο, ενώ διακρίθηκε επιπλέον και για 2 συγκεκριμένες φωτογραφίες των μαθητριών Κασάμπαλη Χρυσούλα και Μαλαμίδου Σοφία του Α2, λόγω του ηχηρού μηνύματος που εξέπεμψαν. Οι επιβλέπουσες καθηγήτριες ήταν οι Γιαννάκη Βάσω, Γκιτσίδου Ελισσάβετ, Ζάχου Βίκυ, Μπαργούλη Άννα και Χολέβα Αλεξάνδρα.

    Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στη δράση και στα παιδιά που αποτύπωσαν στις υπέροχες ζωγραφιές τους στον τοίχο του σχολείου τα συναισθήματά τους για το δυστύχημα των Τεμπών, οι οποίες κι αποτέλεσαν τη βάση για τις δικές μας φωτογραφίες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

    Η διεύθυνση και ο σύλλογος καθηγητών του σχολείου μας ευχαριστεί ιδιαίτερα  τον κύριο Γράνη Δημοκράτη , γονέα-κηδεμόνα μαθήτριας του σχολείου, για τη ευγενική χορηγία των εκτυπώσεων των φωτογραφιών που αναρτήθηκαν στα πόστερς συμβάλλοντας με την εξαιρετική τους ποιότητα στη συγκεκριμένη δράση και τις διακρίσεις που απέσπασαν.